Garancija

Garancija Dacia
Od maja 2005 naprej velja za Logan daljše tovarniško jamstvo do 3 let oziroma 100.000 kilometrov. To v danem obdobju obsega tudi neprekinjene storitve pomoči na cesti Dacia Pomoč, ki je v Sloveniji dosegljiva na brezplačni telefonski številki 080 1 080. V veljavi pa ostajata tudi 2-letno jamstvo za lak in 6-letno proti prerjavenju.

Podaljšana garancija

 

Podjetje Renault Nissan Slovenija preko pooblaščene prodajno-servisne mreže DACIA od 1. septembra 2005 dalje nudi možnost podaljšanja redne garancije (z možnostjo prenosa na novega lastnika) za nova vozila DACIA. Kupci se lahko ob nakupu novega vozila ali v obdobju enega leta od njegovega prevzema odločijo za podaljšanje triletne redne garancije na pet let oziroma do 100.000 kilometrov. Cena storitve za vozila Logan in Sandero je 370,00 EUR.
 
* Cena vključuje DDV (20%) in velja do konca leta 2009. Ponudba velja za fizične osebe. Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. številki: 01/ 5891 312.
Brezplačna e-revija

Dobra priložnost


Prvi izvedite o zadnjih Renault, Nissan in Dacia novostih

Najboljše ponudbe, ki jih ne smete zamuditi

• Najuporabnejši avto nasveti

Naročite se tu:
Želim brezplačno e-revijo


100% zasebnost. Odnaročili se boste lahko kadarkoli.

 
 

Zaposlimo - komercialist

Komercialist za prodajo novih vozil (m/ž)
Več >>
 
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete na povezavi "Več o piškotkih  >>".
Zavrni piškotke