Kupujete novo ali rabljeno vozilo?

Financiranje

Odkrijte finančne rešitve, da hitro in ugodno pridete do svojega izbranega vozila.

Renault Espace

Financiranje novih vozil

Ponujamo vam širok nabor različnih možnosti financiranj. Glede na vaše želje in zmožnosti vam bomo svetovali in ponudili optimalno rešitev. Izbirate lahko med kreditom, leasingom in poslovnim najemom.

 

Financiranje rabljenih vozil

Tudi ob nakupu rabljenega vozila vam v Avtohiši Real ponujamo več možnosti financiranja. Najpogostejši sta kredit oziroma leasing. Možnost nakupa »staro za staro«.

V Avtohiši Real vam z veseljem pristopimo na pomoč pri financiranju nakupa novega ali rabljenega osebnega vozila.

Naša zaveza je, da za vas izmed množice opcij poiščemo tisto, ki bo za vas najugodnejša. Zato vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo v največ enem delovnem dnevu poslali predlog najugodnejše možnosti glede na vaše potrebe.

Renault Espace

Skrb za kupca je naša prioriteta, zato vam nudimo hitro in učinkovito urejanje nakupa in financiranja vašega vozila, na enem samem mestu in to v zelo kratkem času. Izbor različnih finančnih produktov in pogojev je vedno prilagojen vašim željam in potrebam.

Trudimo se, da je naša kombinacija pogojev večkratno prepričljiva.

Ugodna:

Pogoji financiranja so izjemno ugodni in konkurenčni ter prilagojeni posamezniku.

Transparentna:

Vse postavke in pogoje financiranja vam predstavimo že pri informativnih izračunih. Pri nas ni nobenih "neprijetnih presenečenj" niti pred, niti med, niti po zaključku financiranja. Na področju financiranja sodelujemo s partnerji, ki so vodilni na svojem področju, s čimer vam še dodatno zagotavljamo kakovostne produkte in storitve, vredne vašega zaupanja

Prilagodljiva:

Stremimo k temu, da glede na posameznikove želje in potrebe vedno najdemo pravo rešitev, zato vam nudimo širok izbor različnih finančnih produktov.

 

Kako do kredita ali lizinga?

Vse, kar potrebujete je, da prodajalcu vozil posredujete potrebno dokumentacijo. Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo boniteto. Z vami delimo željo, da vozilo odpeljete čim hitreje.

Kredit

Postanite lastnik vozila takoj ob nakupu in podpisu pogodbe. Vi izberete vozilo, mi kredit prilagodimo vašim željam o trajanju in višini mesečnega obroka.

 

Renault Captur

 

Postopek kreditne pogodbe

Sklenitev kredita: Ko se odločite za model vozila, vam pomagamo izbrati finančni paket in višino mesečne obveznosti, ki ustreza vašim potrebam in željam. Postopek odobritve je enostaven in hiter. Naši prodajalci bodo skupaj z vami uredili vso potrebno dokumentacijo za sklenitev pogodbe o financiranju in morebitnih ostalih dodatnih storitvah.

Med trajanjem kreditne pogodbe: V teku pogodbe o financiranju vas bomo sproti obveščali o vseh dodatnih storitvah ali proizvodih, ki bi bili za vas primerni in bi vas utegnili zanimati.

Iztek kreditne pogodbe: Ob izteku financiranja vas bomo vodili skozi postopek zaključka kredita in vam pravočasno predstavili vse nadaljnje možnosti.

Finančni leasing

Odločite se za nakup vozila preko finančnega lizinga in postanite lastnik vozila po izteku obdobja, ki ga sami določite. V obdobju, ki traja od 12 do 84 mesecev, plačujete mesečne obroke, z zadnjim plačilom pa postanete lastnik svojega vozila. V času trajanja pogodbe lahko vozilo neomejeno uporabljate. Glede na vozilo, dobo odplačevanja in udeležbo lastnih sredstev, skupaj določimo mesečni obrok, ki je prilagojen vašim zmožnostim in željam.

 

Renault Megane Conquest

.

 

Postopek finančnega leasinga

Sklenitev finančnega lizinga: Ko se odločite za model vozila, vam pomagamo izbrati finančni paket, ki ustreza vašim potrebam in željam ter višino mesečne obveznosti, ki je za vas sprejemljiva. Postopek odobritve je enostaven in hiter. Prodajalci v pooblaščenih salonih Renault bodo skupaj z vami uredili vso potrebno dokumentacijo za sklenitev pogodbe o financiranju in morebitnih ostalih dodatnih storitvah.

Med trajanjem leasing pogodbe: V teku pogodbe o financiranju vas bomo sproti obveščali o vseh dodatnih storitvah ali proizvodih, ki bi bili za vas primerni in bi vas utegnili zanimati.

Iztek leasing pogodbe: Ob izteku financiranja vas bomo vodili skozi postopek zaključka lizinga ter vam pravočasno predstavili vse nadaljnje možnosti.