Dacia Jogger

14.3.2024

Dacia Jogger

6 let jamstva, 3 leta brezplačnega vzdrževanja

Dacia Jogger, vozilo, ki postavlja nove standarde v svojem razredu s svojo izjemno prostornostjo, prilagodljivostjo in dostopnostjo. Dacia Jogger je popolna izbira za dinamične družine in avanturiste, ki želijo združiti udobje in funkcionalnost v enem vozilu.

Zasnovan z mislijo na potrebe sodobnih voznikov, Dacia Jogger ponuja obilo prostora za potnike in prtljago, kar ga naredi idealnega za vsakodnevno uporabo in daljše družinske izlete. Njegova modularna notranjost omogoča različne konfiguracije sedežev, kar pomeni, da lahko vozilo enostavno prilagodite trenutnim potrebam.

Poganja ga zmogljiv in učinkovit motor, ki zagotavlja odlično razmerje med močjo in porabo goriva, kar Dacio Jogger uvršča med okolju prijaznejše izbire v svojem segmentu. Poleg tega je vozilo opremljeno z najsodobnejšimi tehnologijami za varnost in udobje, ki zagotavljajo brezskrbno vožnjo na vsakem koraku.

Dacia Jogger je zasnovan tako, da zadovolji potrebe različnih življenjskih stilov in ponuja izjemno vrednost za svojo ceno. Z bogato opremo in privlačnim dizajnom je ta model pripravljen na vse, od mestne vožnje do raziskovanja neznanih poti.

Kontaktirajte naše svetovalce in odkrijte več o Dacia Joggerju, vozilu, ki bo vaši družini zagotovilo udobje, varnost in neomejene možnosti za raziskovanje sveta okoli vas. Prepričajte se sami, zakaj je Dacia Jogger prava izbira za vaše naslednje vozilo.

 

AVTOHIŠA REAL:


Peter Koci, 051 319 185
peter.koci@avtohisa-real.si

Simon Blaznik, 041 601 750
simon.blaznik@avtohisa-real.si

Igor Ulčar, 041 739 878
igor.ulcar@avtohisa-real.si

Maks Jamnik, 051 688 721
maks.jamnik@avtohisa-real.si

 

REMONT KRANJ:


Boštjan Trtnik, 041 740 878
bostjan.trtnik@avtohisa-real.si

Irmina Ejupović, 041 789 758
irmina.ejupovic@avtohisa-real.si

Jure Drašler, 041 306 620
jure.drasler@avtohisa-real.si

 

 

Kontaktirajte nas

 

Preberite več