Aktualno

Program lojalnosti Renault: Leta so prednost!

Vsako vozilo ima svojo zgodbo, pri Renaultu pa se ta nadaljuje z našim programom zvestobe Leta so prednost!     NIHČE NE MORE POSKRBETI ZA VAŠ RENAULT BOLJE KOT RENAULT novi program zvestobe, dodatni popusti že pri 2 leti starih vozilih, popust do 30% na originalne nadomestne dele in delo, brezplačna Renault Pomoč, "Leta so prednost", saj se popusti s starostjo vozila višajo.  

Preberite več

Program lojalnosti Dacia: Leta so prednost

Z Dacia servisom se vaša Dacia počuti kot doma. novi program zvestobe, dodatni popusti že pri 2 leti starih vozilih, popust do 30% na originalne nadomestne dele in delo, brezplačna Dacia Pomoč, "Leta so prednost", saj se popusti s starostjo vozila višajo.

Preberite več

Akcija nosilcev koles Thule

Pripravljeni na poletje z vrhunskimi Thule nosilci za kolesa. Poletje se bliža in z njim čas za vse vrste aktivnosti na prostem. Dolgi dnevi, topli večeri in čudovita narava nas vabijo, da preživimo več časa zunaj. Za vse navdušene kolesarje to pomeni eno – čas je, da se pripravimo na nove pustolovščine na dveh kolesih. Nosilci za kolesa Thule so sinonim za zanesljivost, varnost in enostavno uporabo. Ne glede na to, ali se odpravljate na kratek izlet izven mesta ali na daljše...

Preberite več

Renault Megane za samo 25.450 €*!

Na zalogi imamo še eno vozilo Renault Megane, ki je lahko vaš za samo 25.450 €*!

Preberite več

Ugodna ponudba vlečnih kljuk

Če radi kampirate, če kdaj prevažate športno opremo, ali potrebujete prevoz tovora, potem vam bo zelo prav prišla kvalitetna vlečna kljuka za vaš avto.

Preberite več

Renault Grand Scenic za samo 26.499 €*!

Če iščete prostorno in udobno družinsko vozilo, potem ne spreglejte te neverjetne ponudbe!

Preberite več